Vision coatings is gespecialiseerd in het poedercoaten van metalen oppervlakten voor toepassing zowel binnen als buiten en beschikt over een eigen straalinrichting en een moffeloven van 2,35 x 2,9 x 9 meter.
snelheid
Snelheid

Een snelle levertijd is voor veel van onze klanten belangrijk. Het is vaak een van de laatste schakels in hun productieproces en dan is tijd vaak een kritische factor. Wij weten dit en zijn hierop ingericht. Doorgaans kunnen wij vanaf de bevestiging van uw order tot realisatie een korte levertijd van gemiddeld twee werkdagen garanderen.

flexibel
Flexibiliteit

Flexibiliteit wordt door onze klanten als steeds belangrijker ervaren. Ook de eigen klanten van onze klanten stellen steeds hogere eisen en wij begrijpen dat onze klanten hieraan moeten kunnen voldoen. In overleg kunnen wij bijvoorbeeld spoedopdrachten vaak binnen 24 uur uitvoeren en door de korte lijnen en direct contact zijn last minute wijzigingen meestal ook geen probleem.

korte lijnen
Korte lijnen

Wij willen graag bouwen aan een persoonlijke, transparante en duurzame samenwerking met onze klanten. Persoonlijk contact vinden wij daarbij belangrijk. Ook toegankelijkheid en laagdrempeligheid. Geen ingewikkelde bestelprocedures, maar direct contact met de mensen die het product maken.

prijs kwaliteit
Kwaliteit

Een goede communicatie en afstemming met de klant vooraf is essentieel voor een optimaal eindresultaat. Dankzij een beheerst productieproces en een zorgvuldige eindcontrole wordt de kwaliteit tijdens het gehele proces bewaakt. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Menu